e me

 Δημιουργία ΤΟΙΧΟΥ στις κυψέλες


eme content:

https://h5p.org/tutorial-flashcards

E-ME DRAG AND DROP (Σέρνω τις λέξεις στη σωστή εικόνα)

https://content.e-me.edu.gr/wp-admin/admin-ajax.php?action=h5p_embed&id=899209



Φωτόδεντρο UGC – Συλλογή e-me content

Με στόχο να υποστηριχθεί η διαμοίραση και ανταλλαγή του ψηφιακού υλικού που δημιουργείται στην e-me από την εκπαιδευτική κοινότητα, δημιουργήθηκε μία νέα συλλογή για αντικείμενα "e-me content" στο Αποθετήριο Φωτόδεντρο e-yliko χρηστών.

Το αποθετήριο "Φωτόδεντρο e-yliko χρηστών (UGC)" (photodentro.edu.gr/ugc) μπορεί πλέον να φιλοξενεί και να προβάλλει μαθησιακά αντικείμενα που έχουν δημιουργηθεί από την εφαρμογή "e-me content" της e-me.

  • Εάν είστε δημιουργός "e-me content" μαθησιακών αντικειμένων, έχετε τη δυνατότητα να τα δημοσιεύσετε και να τα διαμοιραστείτε με άλλους/ες εκπαιδευτικούς μέσα από το αποθετήριο Φωτόδεντρο e-yliko Χρηστών. Αναρτήστε εκεί διαδραστικές ασκήσεις, διαγράμματα, διαδραστικές παρουσιάσεις ή βίντεο, εκπαιδευτικά παιχνίδια, χρονογραμμές ή ό,τι άλλο έχετε δημιουργήσει με την εφαρμογή "e-me content" της e-me. Περιγράψτε τα και ταξινομήστε τα με βάση τα διεθνή πρότυπα που ακολουθούν τα Αποθετήρια Φωτόδεντρο, ώστε να μπορούν εύκολα να τα εντοπίζουν και να τα αξιοποιούν οι συνάδελφοί σας. Συμβουλευτείτε τις αναλυτικές οδηγίες ανάρτησης που θα βρείτε στην αρχική σελίδα.
  • Εάν θέλετε να βρείτε έτοιμα μαθησιακά αντικείμενα "e-me content" για να χρησιμοποιήσετε στις αναθέσεις σας μέσω της e-me, αναζητήστε και βρείτε στο Φωτόδεντρο e-yliko Χρηστών όλα όσα έχουν δημοσιεύσει εκεί οι συνάδελφοί σας.
  • #eme #emecontent #h5p

    E-ME CONTENT: Image Pairing (Αντιστοίχιση εικόνων):


Memory Game:
πινακας

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ VIDEO




PRESENTATION COURSE:

 
 IMAGE HOTSPOTS


ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ:

Σχόλια