Αποχαιρετώντας τους μικρούς μας μαθητές



Άλλη  μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της . 

Μια χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές και χρήσιμες εμπειρίες.

Σε λίγες μέρες το Νηπιαγωγείο κλείνει και θα αποχαιρετήσουμε τους μικρούς μας μαθητές.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα – πρώτα στα υπέροχα παιδάκια μας για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί καθημερινά, ανακαλύψαμε, μάθαμε, τραγουδήσαμε, παίξαμε, γελάσαμε, αποκτήσαμε νέους φίλους,  αγαπήσαμε, περάσαμε ατέλειωτες δημιουργικές ώρες στο αγαπημένο μας Νηπιαγωγείο που έγινε το δεύτερο σπίτι μας.

Τώρα είστε έτοιμοι για να ανοίξετε τα φτερά σας και να συνεχίσετε την πορεία σας στην Εκπαίδευση στις επόμενες βαθμίδες που ακολουθούν.

Να είστε πάντα σίγουροι για τον εαυτό σας και να ξέρετε ότι η φωλίτσα του Νηπιαγωγείου μας είναι πάντα ανοιχτή για εσάς.

Τα παιδάκια που θα είστε και του χρόνου μαζί μας, στα μεγάλα νήπια, με πολλή αγάπη και ανυπομονησία σας περιμένουμε και πάλι του χρόνου για να ζήσουμε μαζί, ακόμη περισσότερες γνωστικές κατακτήσεις με νέους φίλους και νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.

΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία μας και  την θετική διάθεση και χαρά με την οποία ερχόμαστε καθημερινά στο σχολείο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω  τους γονείς, για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλαν και για την αρωγή τους σε αυτή μας την προσπάθεια.



ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!



Αυτές είναι για φέτος οι οικολογικές τσαντούλες μας όπου θα βάλουμε τις εργασίες της χρονιάς




Οι έπαινοι που θα πάρουν όλα τα παιδιά για την επιτυχή συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Νηπιαγωγείου μας.




Οι εργασίες μας σε τετράδια








Για την διακόσμηση της σακούλας:







Σχετικές  παλαιότερες αναρτήσεις 

Σχόλια